İYTE III. En İyi Ders Tasarımı Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Baran ve Eğitimden Sorumlu Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Gamze Tanoğlu Hocalarımızın öncülüğünde, Enstitümüz Eğitim Direktörlüğü ve UZEM iş birliğiyle üçüncüsü düzenlenen “İYTE En İyi Ders Tasarımı Ödülleri” sahiplerini buldu.

Başvuruda bulunulan dersler arasından, nesnel değerlendirme ölçütlerine göre puanlama yapılarak belirlenen üç ders tasarımı ödül almaya hak kazandı. İlgili dersler, dersi alan öğrencilerin değerlendirmelerinin yanı sıra aşağıdaki kriterler kapsamında uzman hakemler tarafından değerlendirildi ve puanlandı:

1. Derse Genel Bakış
2. Öğrenme Çıktıları (Yetkinlikler)
3. Ölçme ve Değerlendirme
4. Öğretim Materyalleri ve Kaynakları
5. Öğretim Etkinlikleri, Etkileşim ve Öğrencinin Derse Bağlılığı
6. Derste Yararlanılan Teknolojiler
7. Öğrenci Desteği
8. Erişilebilirlik

Değerlendirme sonucunda,

1’incilik ödülünü “AR232 Yapısal Analiz ve Tasarım I” dersiyle Dr. Öğr. Üyesi Uğur Demir,

2’ncilik ödülünü “AR402 Mimari Tasarım V” dersiyle Doç. Dr. Ebru Yılmaz ve Doç. Dr. Ülkü İnceköse,

3’üncülük ödülünü ise “EE412 Optik Haberleşme” dersiyle Doç. Dr. Kıvılcım Yüksel Aldoğan almaya hak kazandılar.

Hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Hocalarımızın öz değerlendirme formları (paylaşım izni alınan dersler için) aşağıda sizlerle paylaşılmaktadır: