2019-2020 Akademik Yılı Lisans Programı Öğrencileri Staj Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

Sadece 2019 – 2020 Akademik eğitim yılı için geçerli olmak üzere:

1. Mezuniyet aşamasındaki öğrenciler Covid-19 Pandemisi dolayısıyla stajlarını yapacak herhangi bir kuruluş bulamadıkları durumlarda ilgili bölümlerde staj koordinatörünün belirleyeceği ödev veya projeleri tamamlayarak staj yükümlülüklerini yerine getirebilirler.

2. Mezuniyet aşamasında olmayan öğrenciler için aşağıdaki uygulamalardan biri takip edilecektir;

• Stajların final sınavları ile çakışmayacak şekilde Kış ve/veya Yaz yarı tatilinde gerekli durumlarda iki bölümde ve belirlenen toplam iş gününde tamamlanabilmesi sağlanacaktır,
  • Fakültelerin kendi olanaklarıyla düzenlediği stajlar  (Örneğin Mimarlık Fakültesi’ ndeki) Güz veya Bahar dönemi içinde haftalık ders programına eklenerek düzenlenecektir.

3. İlgili bölümlerdeki staj koordinatörlerinin onayı ile olmak koşuluyla stajlar Yaz Okulu ile eş zamanlı yapılabilir.