2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı, Lisans Programı Öğrencileri Dersten Çekilme (W Notu) İşlemleri

Koronavirüs salgını (COVID -19) nedeniyle, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ile sınırlı olmak üzere Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliğinin 13. Maddesinin Üçüncü fıkrası kapsamında, lisans programı öğrencileri dersten çekilme (W Notu) işlemlerini aşağıdaki şekilde gerçekleştirebileceklerdir.

1. Öğrenci çekilmek istediği dersin kodu ve adını yazarak dersi veren öğretim elemanı ile ……@std.iyte.edu.tr uzantılı e-posta yoluyla iletişime geçer.

2. İlgili öğretim elemanı öğrencinin talebini değerlendirerek sonucu öğrenciye e-posta ile bildirir.

3. Öğrenci dersi veren öğretim elemanın dersten çekilme uygunluğunu Akademik Danışmanına e-posta ile iletir.

4. Akademik Danışman, öğrencinin dersten çekilme talebinin İYTE Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliğine uygunluğunu değerlendirerek akademik takvimde bildirilen sürede not girişini gerçekleştirir.